Aktualno

Javljanje v živo v nedeljo 18.10.2020 ob 20:00

V življenju lahko pričakujemo dvoje. V primeru prepuščanju malodušju, brez kritičnega mišljenja ali ustreznega mnenja, nas čaka trpljenje brez primere. Brez ustreznih informacij, v nevednosti in iskanju odgovorov na vprašanja, ki jim zaradi lastnenezadostne proaktivnosti nismo kos, slej ko prej začutimo pridih negativnega, težkega in obremenjujočega. V primeru prevzemanja odgovornosti v svoje roke, neskončnemu iskanju odgovorov in neprestanim vprašanjem zakaj, druženje s somišljeniki in nenazadnje aktivni skrbi nad širjenjem obzorij, občutkov in lastne zaznave, pa je lažje pričakovati pozitivna občutja navkljub okolici.

Naša percepcija igra vitalno vlogo pri celostni zaznavi. Vendar kaj bi porekli, če ni okolica tista, ki je odgovorna za zaznavo? Kaj, če vas lahko prepričamo, da rešitev za občutja leži znotraj nas?

Pridružite se nam v okviru čisto drugačnega javljanja, kjer bomo v živo z vami utrdili in dokazali, zakaj je naša skupnost tako posebna. Kjer bomo ovrednotili pomen notranje zaznave in nenazadnje začrtali pot do boljšega počutja javno, po poročilih. Pravijo, da za lastno identifikacijo pogledamo pet najbližjih oseb in ozrli bomo sebe. Zato ne prepustite prostega časa naključju. Naredite nekaj koristnega, (raz)širite obzorja in se prepričajte, zakaj potrebujete zasebno spletno šolo z nami. Morda pa bomo le naredili premik v smer pozitivne naravnanosti, ki je danes že težko srečaš. Mi namreč ne odnehamo, saj verjamemo, da ne moremo nadzorovati sveta, lahko pa lastno dihanje.

Torej, ste z nami?

Ogled prispevka v živo je možen <tukaj>>>>

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana