Aktualno

Brezplačno parkiranje za stranke Peti element

Obveščamo vas o brezplačnem parkiranju pred studiem Peti element v primeru veljavne karte, aktivne letne vpisnine in rezervacije. Pred objektom Trnovska vrata so pred kratkim postavili zapornico, parkirišče pred studiem Peti element je postalo plačljivo. Sedaj je parkirišče neodvisno od dneva, tako dopoldan kot popoldan, vedno na voljo in težav s parkiranjem, ob prihodu na vadbo, tako ni več. Ker se trudimo za optimalno terapevtsko in vadbeno izkušnjo vsakič znova, smo se odločili vzpostaviti samodejni sistem potrjevanja parkirnih kartic v studiu Peti element. Tako je sedaj od trenutka prihoda v studio do potrditve parkirne kartice z validatorjem, na voljo 70 minut brezplačnega parkiranja (vašo parkirnino za obisk terapije ali vadbe poravna Peti element). Od trenutka potrditve parkirnega listka na recepciji studia, do zapustitve parkirnega mesta, imate še dodatnih 15 minut. Skupno to pomeni, da vas nagradimo s 85 minut parkirišča ob vsakokratnem prihodu na:

  • uvajanje,
  • individualno ali skupinsko vadbo,
  • manualno obravnavo ali masažo,
  • konzultacijo ali
  • mentorsko uro (ne velja za izobraževanje MFP).

Protokol za koriščenje brezplačnega parkirišča pred studiem Peti element ob uporabi naših storitev je sledeči:

  • parkirate pred studiem Peti element (predlagamo, da maksimalno 5 minut pred rezervacijo) in s seboj vzamete parkirno kartico, ki jo pridobite ob vstopu na parkirno mesto pred objektom trnovska vrata.
  • takoj ob koncu terapije, vadbe, uvajanja ali manualne obravnave, potrdite parkirno kartico na recepciji (validacijo opravite na recepciji studia Peti element, ne na parkirišču).
  • se preoblečete in pripravite na izhod iz studia. Po potrditvi parkirne kartice na recepciji imate točno 15 minut do zapustitve parkirišča.
  • za koriščenje brezplačnega parkirišča potrebujete aktivno karto, urejeno vpisnino in aktivno rezervacijo. če tega nimate, je strošek parkiranja vaš.

Ker cenimo vaš prosti čas in želimo krasno uporabniško izkušnjo, smo vam poenostavili parkiranje pred našim studiem in vam nudimo brezplačno 70 minutno parkiranje za koriščenje vseh naših storitev (ki so 55 minutne). Možnost brezplačnega parkiranja je na voljo izključno za stranke, ki imajo aktivno karto studia Peti element v programu, urejeno rezervacijo in uporabljajo aplikacijo Peti element studio. V primeru, če zamudite validacijo parkirne kartice 70 minut, Peti element še vedno krije prvih 70minut, vaš strošek parkiranja pa nastane pri naslednji parkirni uri (od 71 minute dalje), ki znaša 1€. Stranke iz lokacij in zaprtih skupin potrebujejo za parkiranje urediti doplačilo. Stranke, ki ne koristijo naših storitev, ne morejo koristiti brezplačnega parkirišča pred objektom trnovska vrata.

Obilico užitka na terapijah, naših vadbah in storitvah. Ekipa Peti element

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana