Aktualno

Brezplačni webinar Skrivnosti mRNA cepiva proti COVID-19

Prejemamo polno vprašanj v zvezi s trenutno situacijo, na nas se obračate z raznolikimi teorijami, polno je nejasnosti in dilem, predvsem glede Covid-19 cepiva. Ker smo zavezani k preventivi in obvladovanju bolečin enostavno čutimo dolžnost, da pomagamo dostopati do verodostojnih, končnih odgovorov na znanstvena vprašanja. Obrnili smo se na Medicinsko Fakulteto, natančneje na inštitut za biokemijo in molekularno genetiko ter preverili najnovejše informacije z vodilnimi glede cepiva proti COVID-19 in strokovne razlage pri razumevanju delovanja nove tehnologije, katera se je v pandemiji razvila kot blisk.

Webinar Skrivnosti mRNA cepiva s posebno gostjo, znanstvenico, dr. Ajdo Taler-Verčič, univ. dipl. biokem.. Prijavite se: >>>TUKAJ<<<

Ker smo tudi v ekipi strokovnjaki na področju biokemije, smo zavihali rokave, poiskali vodilne na področju in se z njihovo pomočjo potopili v raziskave delovanje novega mRNA cepiva. V sklopu brezplačnega spletnega seminarja bomo skupaj z znanstvenico na enostaven in razumljiv način:

  • ponovili fiziologijo celice in genetike;
  • razvozlali načine delovanja vseh obstoječih tehnik cepljenja;
  • definirali kaj je mRNA in zakaj so poimenovali Covid cepivo, mRNA cepivo;
  • odkrili skrivnosti tehnologije molekularne evolucije;
  • raziskali proces priprave mRNA cepiva in pojasnili delovanje mRNA cepiv v človeškem telesu (in s tem pojasnili kaj lahko pričakujete pri cepljenju proti COVID-19);
  • razvozlali zakaj tovrstnih cepiv še nikoli prej nismo uporabljali in
  • pojasnili genetsko zdravljenje in pojasnili kako se z genetsko terapijo spreminjamo človeški dedni material.

ČETRTEK 28.01.2021 ob 19:00

Postanite bolj osveščeni, pridružite se posebnem potovanju informacij in pojasnitev o Skrivnosti. Naše poslanstvo se ozaveščati, spodbujati in pomagati k razumevanju. Neodvisna seminar, popolnoma neodvisni znanstveniki samo z eno željo - pojasniti ozadje cepiva mRNA in ne spodbujati ali odklanjati cepljenje proti COVID-19. Ste pripravljeni na novodobna spoznanja? Ker gre za nadvse novo tehnologijo je namreč pomembno, da se ustrezno izobrazimo in prav je, da začnemo pri sebi. Šele s kritičnim mišljenjem nato lahko izbiramo kako bodo naše odločitve v prihodnjosti vplivale na naše zdravje.

Pridružite se edinstvenemu dogodku brezplačno. Webinar bo potekal preko zaprte Facebook skupine ALI preko Youtube kanala (če nimate FB računa nas prosim ločeno obvestite, da vam posredujemo Youtube povezavo).

OBVEZNE PRIJAVE >>>TUKAJ<<< (kjer vas povabimo v zaprto FB skupino, zato če ste že del zaprte FB skupine Peti element prijave ne potrebujete oddati)

Ne zamudite priložnosti razširiti osnovno razumevanje o delovanju novega cepiva proti COVID-19. Raziskujemo za vas, za vaše boljše počutje in dolgoročno zdravje. Vaš Peti element

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana