Aktualno

Brezplačne vadbe preko fb kanala - javljanje v živo

Prisegamo na solidarnost. Čas je, da si pomagamo, bodrimo in podpiramo. Zato bomo v naslednjih dveh tednih karantene, organizirali šest brezplačnih vadb preko prenosa v živo. Menimo, da je to osnova pomoči, ki si jo lahko izkažemo med sabo. V primeru, če bo karantena traja dalje časa, bomo brezplačne prenose podaljševali. Vaši predlogi za vsebine so dobrodošli! Veselimo se skupnega preživljanja dni na spletu v zdravem in pozitivnem duhu. Se vidimo!

Peti element facebook kanal: https://www.facebook.com/petielementstudio

ZA OGLEDE PRENOSOV V ŽIVO NE POTREBUJETE AKTIVNI FB RAČUN.
Po končanih javljanjih bomo vsako posamezno vadbo prilepili spodaj v opisu:

TOREK 17.3.2020 ob 18:30 - regeneracijska vadba - dostop do javljanja je tukaj.
SREDA 18.3.2020 ob 19:30 - trening stabilnosti - dostop do javljanja je tukaj.
v angleščini PETEK 20.3.2020 ob 17:30 - ohranimo gibčno telo (v angleščini) dostop do javljanja je tukaj.
PONEDELJEK 23.3.2020 ob 20:00 - dihanje pomirja um - dostop do javljanja je tukaj.
SREDA 25.3.2020 ob 20:00 - za pogumne - dostop do javljanja je tukaj
PETEK 27.3.2020 ob 17:30 - zdrav duh v čvrstem telesu - dostop do javljanja je tukaj

Potrebujete blazino in brisačo oblečeni bodite v udobno športno oblačilo.

Tisti, ki facebook profila nimate predlagamo, da ga brezplačno naredite in se nam pridružite. Ko profil ustanovite (če ne želite dati pravih podatkov, ni potrebno, le fb profil morate ustvariti) v iskanje vnesite: Peti element in poiščite naš logotip, enostavno nas všečkajte in že se bomo lahko spremljali. Predloge o temah sprejemamo preko emaila. Za dodatne informacije vas vabimo, da se prijavite na naše e-novice na tej povezavi (spodaj), sicer pa vas vabimo k prebiranju teh člankov.

BREZPLAČNE VADBE Brezplačne vadbe imate tudi na našem youtube kanalu, do katerega dostopate tukaj. Opozoriti vas želimo, da je kvaliteta javnega prenosa odvisna od omrežja, pri spletnih vadbah pa uporabljamo licenčen program in prenos poteka brez zapletov.
SPLETNE VADBE Vabimo vas tudi, da se pridružite spletnim vadbam, ki jih organiziramo sedem dni v tednu, v živo. Več si preberite tukaj.

Družimo se in lepše, prevsem pa lažje nam bo. Bodite zdravi še naprej!

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana