Aktualno

Avdicija za recepcijo - administracijo

Si želite sodelovati v ambicioznem in mladem kolektivu? Peti element je odprt za sodelovanja z osebami, ki jih interesira delo na recepciji in iščejo delo na dolgi rok (1 leto ali več). Iščemo osebo za delo na recepciji in administraciji pri čemer so zaželene izkušnje pri delu z blagajno in ljudmi, samostojnost, brez težav pri slovničnem izražanju, razvita skrb za čistočo in velika mera organiziranosti. Prednost imajo kandidati z izkušnjami in razvitim občutkom za komunikacijo.

V nedeljo 19.1.2020 ob 17:00 organiziramo avdicijo za recepcijo. Pogoj je starost nad 20 let ali več in znanje angleščine.

Vsakogar, ki si želi stimulirajoče delovno okolje, ima veliko strast do dela z ljudmi, ima rad čistočo in razume načelo pripadnosti in ima vizijo pri delu, vabimo, da se s prošnjo in posredovanim življenjepisom prijavite na spela.jaksa@petielement.si.

Izkušnje so pri delu z ljudmi in računalnikom obvezne. Nudimo razgiban delovnik, ki obsega dopoldanski in popoldanski/večerni urnik, glede na potrebe dela.

Če se vidite v zagnanem timu, stimulirajočem okolju in želite svoje sposobnosti in kompetence nadgraditi v obliku dolgoročnega sodelovanju, nas kontaktirajte. Veselimo se novih obrazov in nove energije ter oseb z razvitim čutom za marljivo delo z veliko željo za pomoč ljudem.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana