Aktualno

Aplikacija Peti element

Ko pričnete z vadbami v našem studiu vam naložimo Peti element aplikacijo, ki vam olajša rezervacije in pravočasne odjave hkrati pa omogoča neprestan stik z našim urnikom in posledično manjšo odvisnost od recepcije. Samostojnost pri rezervacijah na želeno uro zagotovi hitrejšo odzivnost, prijava v čakalno vrsto ob sprostitvi mesta posreduje takojšen odziv in vam omogoči večjo preglednost pri spremljanju veljavnosti kart, obiskov in prijav. Za lažje razumevanje poglejte video prezentacijo in preberite našo brošuro. Aplikacijo si lahko prenesete tukaj.

SISTEM REZERVACIJ

Obiskovanje vseh naših vadb deluje preko aplikacije Peti element na vašem pametnem telefonu (v slovenščini) ali preko naše spletne strani (v angleščini). Vse vadbe boste lahko sami rezervirali tolikokrat, kolikor obiskov imate zakupljenih. Redne in nove stranke obveščamo, da v izogib nepravilnostim za rezervacije skrbi vsak sam. Tako bomo preprečili nepravilne rezervacije, zmanjšali težave pri odjavah in zagotovili uspešen način obveščanja o prijavah vsem iz čakalnih vrst.

ODJAVE

Od vseh rezervacij se samostojno preko aplikacije brezplačno odjavljate do 6 ur pred vadbo. Odjava od vadbe (skupinskih vadb) in termina (individualnih vadb, masaž, uvajanj) v manj kot 6 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk samodejno odšteje od karte kot prisotnost.

ČAKALNA VRSTA

Kadar je termin za skupinsko vadbo polno zaseden, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Prijava v čakalno vrsto je možna najkasneje 7 ur pred vadbo ali več. V primeru sprostitve mesta ste samodejno pri­javljeni na izbrani termin, potrditev prijave pa prejmete na e-mail. Od samodejne prijave se je možno brezplačno odjaviti do 6 ur pred vadbo. Prijava v čakalno vrsto, v enakem časovnem terminu, v katerem imate že narejeno rezervacijo na drugi vadbi, ni mogoča.

VELJAVNOST KART

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti zato lahko kupujete mesečne, trimesečne ali šestmesečne karte. Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo. Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite v naslednjem mesecu izključno z zdravniškim opravičilom. Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej. Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

KDAJ KUPITI NOVO KARTO

Nakup nove karte priporočamo ob zadnjem obisku ali teden/dva tedna prej. Rezervacije bodo tako neprestano delovale nemoteno in kartica Peti element bo samodejno odpirala vrata (ob veljavni letni vpisnini). Veljav­nost karte začne teči ob prvem obisku in ne od dneva nakupa. Ob zadostitvi pogojev naštetih pod kontrolo pristopa, kartico enostavno prislonite na domofon, vrata se samodejno odprejo in obisk je odštet.

POMEMBNO​
V primeru, da nimate zakupljenih obiskov (nimate karte), nimate možnosti opravljanja rezervacij.
Kuplje­na karta in veljavna letna vpisnina sta pogoja za opravljanje rezervacij. Vse obiske za skupinske vadbe, individualne termine in masaže plačujete vnaprej (v studiu in na lokacijah). Koriščenje vadb in plačevanje za nazaj, ni več mogoče.​

Aplikacijo si lahko prenesete tukaj.

KONTROLA PRISTOPA IN KARTICE

Samodejno odpiranje vrat studia Peti element je možno le s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Pri vstopu s kartico vas program zazna in samodejno odšteje obisk na uri, kjer imate opredeljeno rezervacijo. Do prostora lahko dostopate 30 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure. Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat obvezno potrebujete kartico, rezervacijo na ustrezno uro, poravnano letno vpisnino in veljavno karto. Kartica je kodirana na vaše ime zaradi manjše verjetnosti zlorab in hitrejše prijave, zato je le-ta obvezna.

VSAKOLETNO DARILO

Zavedamo se, da so v življenju nepredvidljivi dogodki, zato ob vsakem vplačilu letne vpisnine, prejmete darilo. Program bo na vaš račun naložil enkratni bonus brezplačne nepravočasne odjave. Zamudo pri odjavi lahko unovčite enkrat v letu veljavne vpisnine. Ko se ob najbolj neprijetni situaciji zgodi, da se ne odjavite minimalno 6 ur pred pričetkom vadbe, vam tako program tega obiska ne bo obračunal.

MOBILNA APLIKACIJA ali PRIJAVA PREKO SPLETNE STRANI

REZERVACIJE

Rezervacije vadb opravljene preko mobilne aplikacije Peti element (priporočljivo) in preko naše spletne strani uporabljate sami. V teh dveh primerih je mogoče dostopati do aktualnega urnika 24 ur na dan. S potr­ditvijo izbrane vadbe lahko opravite enkratno ali večkratno rezervacijo. V primeru odsotnosti z rezervi­rane vadbe je za brezplačno odjavo potrebna pravočasna odjava (do 6 ur pred pričetkom vadbe). S tem preprečite obračunan obisk. V nasprotnem primeru bo obisk zaračunan v višini polne cene. Spodbujamo vas, da si naložite aplikacijo Peti element, saj po po­trditvi rezervacije preko mobilne aplikacije, le-to enostav­no vnesete v svoj koledar, kjer nastavite poljubne opom­nike. V primeru strinjanja s prejemanjem naših e-mailov (priporočljivo), boste dan prej obveščeni o vsaki rezervaciji.

KAKO DO MOBILNE APLIKACIJE?

Mobilno aplikacijo Peti ele­ment brezplačno prenesete in namestite na svoj telefon*:

  • Uporabniki Android iz Google play
  • Uporabniki iOS iz App Store

Aplikacija je na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem, itali­janski in španskem jeziku.​​​
*Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android (4.0.2. ali novejši) ali iOS ( 8 ali novejši).​​

PRIJAVA V MOBILNO APLIKACIJO in SPLETNO MESTO

Za vklop in uporabo mobilne aplikacije/spletnega mesta je po­trebno pridobiti uporabniško ime (ki je enako e-mail naslovu) ter geslo. Geslo pridobite osebno v našem studiu na recepciji. Predlagamo vam, da iz varnostnih razlogov takoj zamenjate geslo. Geslo spremin­jate preko gumba »Pozabljeno geslo«. Na vaš e-mail bo tako poslano sporočilo, preko katerega boste spremenili geslo. Z novim geslom bo potrebna ponovna prijava v vašo mobilno aplikacijo.

INFORMACIJE O APLIKACIJI

  • Vadbe se nanašajo na vse skupinske vadbe (pilates na blazinah, na reformerjih, vertikalni okvirjih in gyrotonic).
  • Termini se nanašajo na (semi)individualne termine, uvajanja, manualne obravnave in masaže.
  • Moje vadbe = pregled nad vsemi rezervacijami skupinskih vadb ter možnost enostavne, hitre odjave (do 6 ur pred zač­etkom brezplačno).
  • Moja čakalna vrsta = pregled vseh skupinskih vadb na katere ste prijavljeni, zaradi zasedenosti izbranega termina in čakate, da se termin sprosti.
  • Moji termini = pregled nad vsemi rezervacijami uvajanja, (semi)individualnih vadb, masaž in možnost enostavne, hitre odjave (do 6 ur pred začetkom brezplačno).
  • Moja prisotnost = pregled nad zgodovino vseh prisotnosti (uvajanj, skupinskih vadb, individualnih terminov, masaž).
  • Moj račun = zgodovina plačanih računov in vaše tekoče stanje na računu Peti element.
  • Nastavitve = možnost zbiranja med več kot 10. svetovnimi jeziki, tudi slovenščina.

Vabimo vas, da si prebete našo brošuro. Se že veselimo bolj optimiziranega delovanja z manj zapleti pri odjavah in prijavah. Vse za vaše boljše počutje. Za detajlne informacije v zvezi z našim poslovanjem si preberite rubriko Pogoji poslovanja.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana