O nas

Kontakt

Z organiziranim gibanjem se ukvarjamo od 2004, od 2010 v specializiranem studiu Peti element v Trnovskih vratih, kjer s pomočjo kinezioterapije in fizioterapije pomagamo pri vzpostavljanju normalnih telesnih funkcij posamezniku bodisi zaradi poškodb, bolezni, degeneracije, slabe telesne drže ali preobremenitve oziroma delujemo preventivno (za vse brez težav). Organiziramo individualne in skupinske vadbe ter pri vračanju ravnovesja uporabljamo masaže in druge tkivne tehnike za sprostitev in namestitev.

Peti element studio
Barjanska cesta 62
1000 Ljubljana
041 352 555
info@petielement.si
petielement.si

Kontakt je namenjen uporabnikom studia kot tudi tistim, ki obiskujejo vadbe na lokacijah.

Sodobno zasnovani prostori za vadbe in masaže so na elitni lokaciji Trnovska vrata v Trnovem v neposredni bližini središča Ljubljane in poleg južne mestne vpadnice (isti vhod kot sta Medicus in ambulanta za osteoporozo, poleg trgovine Calivita). Peti element je umeščen v bližino stanovanjskega naselja Murgle, v pritličnih prostorih objekta Trnovska vrata. Brezplačna parkirišča so na voljo pred objektom in v okolici. Studio je v na sredini stavbe do katere se dostopa z Barjanske ceste. Za vstop v prostore studia, je potrebno pozvoniti na domofon studia, stranke z veljavno karto in urejeno rezervacijo, si lahko same odprejo vrata s kartico Peti element.

DELOVNI ČAS

med delavniki od 6.00 - 22.00
sobote od 8.00 do 12.00
nedelje od 16.00 do 22.00
prazniki po dogovoru

Delovni čas je neposredno odvisen od obratovanja studia. Prosimo, da za kakršnekoli informacije, pokličete na kontaktni telefon.

ZEMLJEVID PARKIRANJA

Za lažje parkiranje v dopoldanskem času, smo pripravili zemljevid parkiranja.

VIZITKA

PETI ELEMENT STUDIO
Peti element studio d.o.o.
TRR: SI56 0204 5026 1794 849 (NLB d.d.)
direktorica Špela Jakša, univ. dipl. biokem
spela.jaksa@petielement.si

PETI ELEMENT LOKACIJE
Peti element studio, Sašo Doblšek s.p.
Sašo Doblšek, univ. dipl. inž. str. ​
saso.doblsek@petielement.si

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana