Ekipa

Žiga Tavčar

MASER

Žiga je v stiku s športom že od malih nog. Treniral je košarko, odbojko in nogomet, ustalil pa se je v atletiki, kjer je bil tudi član slovenske reprezentance v mlajših selekcijah. Ker je bil sam kot športnik velikokrat prepuščen samemu sebi pri rehabilitaciji poškodb ga je to po končani srednji zdravstveni šoli vodilo v študij fizioterapije, ki ga končuje. Poseben interes mu je vzbudila manualna terapija, zato je po končanem prvem letniku fizioterapije vzporedno vpisal še študij manualne terapije, ki ga danes odlično dopolnjuje z masažami.

Reference:

  • oktober, 2015, 5. mednarodni kongres športne medicine (Maribor, Slovenija),
  • oktober, 2016, Pomen diagnostike pri fizioterapevtski obravnavi (DFS, sekcija za manualno terapijo),
  • oktober 2016, vodenje skupinskih vadb za bolečino v hrbtenici, vratu in rami na URI Soča,
  • sezona 2016/17, terapevt junior in članske ekipe pri HK Playboy Slavija (izvajanje terapevtskih masaž in drugih manualnih tehnik kot so mobilizacija, harmonične tehnike, miofascialne tehnike, trigger točke),
  • marec, 2017, Manualna terapija – tehnike diagnosticiranja in obdelava sklepov udov (DFS, sekcija za manualno terapijo).
Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana