Ekipa

Timotej Rok

RECEPCIJA IN ADMINISTRACIJA

Timotej zaključuje dodiplomski študij kineziologije na Fakulteti za šport. S športom se ukvarja že od malih nog, že kot otrok pa se je pobliže spoznal s tenisom in predvsem plavanjem, ki ga je treniral 10 let. Zanimanje za razvoj in delovanje človeškega telesa ga je pripeljalo do študija kineziologije, preko katerega se je navdušil za senzomotoriko, koordinacijo in rehabilitacijo telesa skozi gibanje. Po zaključenem študiju se želi posvetiti raziskovanju vpliva gibanja kot oblike preventive proti različnim poškodbam in boleznim, predvsem demenci in pomagati posameznikom do boljše kvalitete življenja. S STOTT PILATES tehniko se je pred kratkim prvič srečal prav v studiu Peti element in se zanjo takoj navdušil zaradi njene inovativnosti, rehabilitacijskih učinkov in potenciala na področju preventive raznih bolezni.

Reference:

  • junij 2014, predmet za vaditelja plavanja (Ljubljana, Slovenija),
  • maj 2015, Sinapsa: Izobraževanje na področju nevroznanosti (Ljubljana, Slovenija),
  • november 2015, Izobraževanje na področju kineziologije v ergonomiji: Celosten pristop k skrbi za zdravje delavca (Portorož, Slovenija).
Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana