Dodatno

Pogoji poslovanja

SKUPINSKI PROGRAMI

UVAJANJE

Če še nikoli niste preizkusili vadbe pri nas in niste v bazi podatkov, je obvezno uvajanje. Tako pridobite informacije potrebne za razumevanje tehnik (za STOTT PILATES ali GYROTONIC). Prosimo, da prihod obvezno najavite s telefonskim klicem, osebno na recepciji ali preko e-pošte. Ob rezervaciji je potrebno navesti svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko.

POMEMBNO: vse obiske za skupinske vadbe, individualne termine in masaže plačujete vnaprej (v studiu in na lokacijah). Koriščenje vadb in plačevanje za nazaj, ni mogoče.

Cenik
Brošura

SKUPINSKI PROGRAMI V STUDIU

PRVA REZERVACIJA IN UVAJANJE

Uvajalni individualni termin (za STOTT PILATES ali GYROTONIC) se organizira neodvisno od našega skupinskega urnika (glede na vaše želje). Uvajanje je možno koristiti največ enkrat. Pred uvajalno obravnavo izpolnite vpisni list z zdravstvenim vprašalnikom in poravnate uvajalno uro. Po končanem uvajanju (po posvetu z inštruktorjem in recepcijo) opredelite želeni termin vadbe (točen dan in uro). Po uvajanju ob nakupu skupinske ali individualne karte prejmete uporabniško ime in geslo za dostop do aplikacije Peti element, kjer sami urejate svoje rezervacije in skrbite za pravočasne odjave.

REZERVACIJE

Obiskovanje vseh naših vadb deluje po principu treh možnih načinov rezervacij: preko aplikacije Peti element na svojem pametnem telefonu (v slovenščini), preko naše spletne strani (v angleščini) ali s klicem na našo recepcijo 041-352-555. Vse vadbe lahko rezervirate tolikokrat, kolikor obiskov imate zakupljenih.

ODJAVE

Od vseh rezervacij se brezplačno odjavljate do 6 ur pred vadbo ali več. Odjava od vadbe in termina v manj kot 6 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost.

ČAKALNA VRSTA

Kadar je termin za skupinsko vadbo polno zaseden, se je možno prijaviti v čakalno vrsto. Prijava v čakalno vrsto je možna najkasneje 7 ur pred vadbo ali več. V primeru sprostitve mesta ste samodejno pri­javljeni na izbrani termin, potrditev prijave pa prejmete na e-mail. Od samodejne prijave se je možno brezplačno odjaviti do 6 ur pred vadbo. Prijava v čakalno vrsto, v enakem časovnem terminu, v katerem imate že narejeno rezervacijo na drugi vadbi, ni mogoča.

Za lažje razumevanje kako narediti rezervacije in odjave si poglejte video prezentacijo.

VELJAVNOST KART

Vsaka karta ima omejeno časovno obdobje veljavnosti zato lahko kupujete mesečne, trimesečne ali šestmesečne karte. Po preteku veljavnosti karte neporabljene ure propadejo. Neizko­riščene ure v studiu lahko porabite v naslednjem mesecu izključno z zdravniškim opravičilom. Zaželeno je, da nam odsotnost vedno javite vnaprej. Kupljena karta ni ­prenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

KDAJ KUPITI NOVO KARTO

Nakup nove karte priporočamo teden/dva tedna prej. Rezervacije bodo tako neprestano delovale nemoteno in kartica Peti element bo samodejno odpirala vrata (ob veljavni letni vpisnini). Veljav­nost karte začne teči ob prvem obisku in ne od dneva nakupa. Ob zadostitvi pogojev naštetih pod kontrolo pristopa, kartico enostavno prislonite na domofon, vrata se samodejno odprejo in obisk je odštet. Vse pakete v studiu je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje zaradi provizije.

V primeru, da nimate zakupljenih obiskov (nimate karte), nimate možnosti opravljanja rezervacij. Kuplje­na karta in veljavna letna vpisnina sta pogoja za opravljanje rezervacij.

KONTROLA PRISTOPA IN KARTICE

V studio lahko dostopate s samodejnim odpiranjem vrat s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Pri vstopu s kartico vas program zazna in samodejno odšteje obisk na uri, kjer imate opredeljeno rezervacijo. Do prostora lahko dostopate 30 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure. Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat obvezno poleg kartice potrebujete rezervacijo na ustrezno uro, poravnano letno vpisnino in veljavno karto. Kartica je kodirana na vaše ime zaradi manjše verjetnosti zlorab in hitrejše prijave, zato je le-ta obvezna.

VSAKOLETNO DARILO

Zavedamo se, da so v življenju nepredvidljivi dogodki, zato ob vsakem vplačilu letne vpisnine, prejmete darilo. Program bo na vaš račun naložil enkratni bonus brezplačne nepravočasne odjave. Zamudo pri odjavi lahko unovčite enkrat v letu veljavne vpisnine. Ko se ob najbolj neprijetni situaciji zgodi, da se ne odjavite minimalno 6 ur pred pričetkom vadbe, vam tako program tega obiska ne bo obračunal.

Cenik
Urnik
Brošura

MOBILNA APLIKACIJA IN PRIJAVA PREKO SPLETNE STRANI

REZERVACIJE

Rezervacije vadb opravljene preko mobilne aplikacije Peti element (priporočljivo) in preko naše spletne strani uporabljate sami. V teh dveh primerih je mogoče dostopati do aktualnega urnika 24 ur na dan. S potr­ditvijo izbrane vadbe lahko opravite enkratno ali večkratno rezervacijo. V primeru odsotnosti z rezervi­rane vadbe je za brezplačno odjavo potrebna pravočasna odjava (do 6 ur pred pričetkom vadbe). S tem preprečite obračunan obisk. V nasprotnem primeru bo obisk zaračunan v višini polne cene. Spodbujamo vas, da si naložite aplikacijo Peti element, saj po po­trditvi rezervacije preko mobilne aplikacije, le-to enostav­no vnesete v svoj koledar, kjer nastavite poljubne opom­nike. V primeru strinjanja s prejemanjem naših e-mailov (priporočljivo), boste dan prej obveščeni o vsaki rezervaciji.

KAKO DO MOBILNE APLIKACIJE?

Mobilno aplikacijo Peti ele­ment brezplačno prenesete in namestite na svoj telefon*:

  • Uporabniki Android iz Google play
  • Uporabniki iOS iz App Store

Aplikacija je na voljo v slovenskem, angleškem, nemškem, itali­janski in španskem jeziku.​
*Mobilni telefon ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Android (4.0.2. ali novejši) ali iOS ( 8 ali novejši)​

PRIJAVA V MOBILNO APLIKACIJO in SPLETNO MESTO

Za vklop in uporabo mobilne aplikacije/spletnega mesta je po­trebno pridobiti uporabniško ime (ki je enako e-mail naslovu) ter geslo. Geslo pridobite v našem studiu na recepciji. Predlagamo vam, da iz varnostnih razlogov zamenjate geslo. Geslo spremin­jate preko gumba »Pozabljeno geslo?«. Na vaš e-mail bo tako poslano sporočilo, preko katerega boste spremenili geslo. Z novim geslom bo potrebna ponovna prijava v vašo mobilno aplikacijo.

INFORMACIJE O APLIKACIJI
  • Vadbe se nanašajo na vse skupinske vadbe (pilates na blazinah, na reformerjih, vertikalni okvirjih in gyrotonic).
  • Termini se nanašajo na (semi)individualne termine, uvajanja, manualne obravnave in masaže.
  • Moje vadbe = pregled nad vsemi rezervacijami skupinskih vadb ter možnost enostavne, hitre odjave (do 6 ur pred zač­etkom brezplačno).
  • Moja čakalna vrsta = pregled vseh skupinskih vadb na katere ste prijavljeni, zaradi zasedenosti izbranega termina in čakate, da se termin sprosti.
  • Moji termini = pregled nad vsemi rezervacijami uvajanja, (semi)individualnih vadb, masaž in možnost enostavne, hitre odjave (do 6 ur pred začetkom brezplačno).
  • Moja prisotnost = pregled nad zgodovino vseh prisotnosti (uvajanj, skupinskih vadb, individualnih terminov, masaž).
  • Moj račun = zgodovina plačanih računov in vaše tekoče stanje na računu Peti element.
  • Nastavitve = možnost zbiranja med več kot 10. svetovnimi jeziki, tudi slovenščina.

Urnik
Brošura

VZDRŽEVANJE NAŠE OPREME

Vsi pripomočki, blazine, okvirji in naprave so v studiu na voljo za skupno uporabo, za najem v času vadbe. Po vsaki uporabi vas prosimo, da naprave, blazine, pripomočke, vertikalne okvirje in podporne elemente očistite z zato pripravljenimi sredstvi in jih pospravite. Z vsemi izposojenimi elementi v času vadbe se je potrebno rokovati kot vesten gospodar.

SKUPINSKI PROGRAMI NA LOKACIJAH

PRVA REZERVACIJA

Uvajanje na izbrani lokaciji ni mogoče. Uvajanje je možno le v studiu Peti element in predpogoj za pristop k rednim skupinskim programom. Po opravljenem uvajanju stranka nadaljuje vadbo na izbrani lokaciji. Na prvi uri se stranka vpiše, poravna vpisnino in izbrano karto, pridobi darilo studia in točno opredeli želeni termin vadbe (točen dan in uro). Na lokacijah je možno plačilo le z gotovino, rezervacije terminov opravite pri izbrani inštruktorici (stranke na lokacijah ne koristijo aplikacije).

VELJAVNOST MESEČNE, TRI MESEČNE IN ŠEST MESEČNE SKUPINSKE KARTE

Mesečna karta velja koledarski mesec. Trimesečna karta je veljavna tri koledarske mesece. Karte na lokacijah torej vedno veljajo izključno do konca meseca.

VELJAVNOST KARTE IZ LOKACIJ V STUDIU

Ne glede na to na kateri lokaciji ste kupili karto, je prehod med njimi možen z vnaprejšnjim obvestilom recepcije brez doplačila. Stranke, ki so kupile karte za vadbo na lokacijah, razen z doplačilom, ne morejo koristiti vadbe v studiu. V primeru, če želite koristiti obisk iz katerekoli lokacije v studiu Peti element, je prej potrebna rezervacija na 041 352 555 in doplačilo.

NEIZKORIŠČENE URE

Če stranka ni v celoti izkoristila vadbe v svojem terminu (redne vadbene ure v okviru kupljene karte) lahko izključno v mesecu, ko karta velja, koristi neizrabljene ure na katerikoli drugi lokaciji ali v studiu, vendar izključno v skupinah, ki imajo dovolj prostih mest (obvezen kontakt z recepcijo, da se prijavite na nadomeščanje). Po preteku veljavnosti karte (naslednji mesec) neporabljene ure žal propadejo. Stranke lahko koristijo neizkoriščene ure v studiu v naslednjem mesecu izključno z zdravniškim opravičilom, vendar največ štiri tedne od preteka veljavnosti karte, ne glede na razlog.

PRENOSLJIVOST IN VRAČILA

Kupljena karta je neprenosljiva na druge osebe. Vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče.

Cenik
Urnik

(SEMI) INDIVIDUALNI PROGRAMI

ZAČETEK IN PRVA REZERVACIJA

Po uvajanju in posvetovanju z inštruktorjem rezervirate individualni termin. Lahko izberete želenega inštruktorja vendar če le-ta ni na voljo predlagamo drugega. Pred prvo individualno uro se stranka vpiše, poravna vpisnino in opredeli izbrano količino individualnih ur, prejme darilo in uskladi termine glede na zasedenost urnika. Prejme tudi uporabniško ime in geslo s pomočjo katerega dostopa do aplikacije Peti element in lahko spremlja svoje rezervacije. Rezervacije ureja izbrani inštruktor, stranka pa sama skrbi za pravočasne odjave. Od vseh rezervacij se brezplačno odjavljate do 6 ur pred vadbo. Odjava od vadbe in termina v manj kot 6 urah pred začetkom, brezplačno ni več mogoča. S pozno odjavo se vaš obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost.

ODPOVED TERMINOV

Odpoved rezerviranih individualnih ur je treba sporočiti minimalno 6 ur pred izvedbo, zaželeno je več. Če odpoved sporočite prepozno se ura obračuna po veljavnem ceniku. V primeru, da zamudite, se vam naročeni tretma zaračuna v celoti. Hvaležni vam bomo za vašo informacijo in z veseljem bomo za vas našli nov termin.

VELJAVNOST

Individualna karta velja tri mesece od datuma nakupa. Po preteku karte neizkoriščenih ur ni mogoče koristiti. Z zdravniškim opravičilom je neizkoriščene individualne ure možno podaljšati še šest tednov od preteka veljavnosti karte.

PRENOSLJIVOST IN VRAČILA

Kupljene individualne ure so neprenosljive na druge osebe in vračilo denarja v nobenem primeru ni mogoče. Vse (semi)individualne pakete je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje zaradi provizije.

KONTROLA PRISTOPA IN KARTICE

Samodejno odpiranje vrat studia Peti element je možno le s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Pri vstopu s kartico vas program zazna in samodejno odšteje obisk na terminu, kjer imate opredeljeno rezervacijo. Do prostora lahko dostopate 30 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure. Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat obvezno potrebujete kartico, rezervacijo na ustrezni termin, poravnano letno vpisnino in veljavno karto. Kartica je kodirana na vaše ime zaradi manjše verjetnosti zlorab in hitrejše prijave, zato je le-ta obvezna.

VSAKOLETNO DARILO

Zavedamo se, da so v življenju nepredvidljivi dogodki, zato ob vsakem vplačilu letne vpisnine, prejmete darilo. Program bo na vaš račun naložil enkratni bonus brezplačne nepravočasne odjave. Zamudo pri odjavi lahko unovčite enkrat v letu veljavne vpisnine. Ko se ob najbolj neprijetni situaciji zgodi, da se ne odjavite minimalno 6 ur pred pričetkom vadbe, vam tako program tega obiska ne bo obračunal.

Cenik
Brošura

MANUALNE OBRAVNAVE

Za masaže, obravnave tkiv, mišic in termine manualnih tehnik priporočamo rezerviracijo termina vsaj dva dni pred želenim tretmajem. Ob rezervaciji navedete svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko. Stranka ob prvem prihodu prejme uporabniško ime in geslo s pomočjo katerega dostopa do aplikacije Peti element in lahko spremlja svoje rezervacije. Rezervacije ureja maser/terapevt, stranka pa sama skrbi za pravočasne odjave. V primeru odpovedi rezervacije tako sporočite vsaj 6 ur pred dogovorjenim terminom, zaželeno je več. Če odpoved sporočite prepozno (manj kot 6 ur pred začetkom termina) se ura obračuna po veljavnem ceniku. S pozno odjavo se torej obisk avtomatsko odšteje od karte kot prisotnost. Hvaležni vam bomo za vašo informacijo in z veseljem bomo za vas našli nov termin. Hvaležni bomo za vašo informacijo in v veselje nam bo, da bomo za vas našli nov termin. V primeru, da zamudite, se vam naročeni tretma zaračuna v celoti in se ne podaljšuje.

KONTROLA PRISTOPA IN KARTICE

Samodejno odpiranje vrat studia Peti element je možno le s kartico, ki jo prejmete ob vpisu. Pri vstopu s kartico vas program zazna in samodejno odšteje obisk na rezerviranem terminu. Do prostora lahko dostopate 30 minut pred rezervacijo in 10 minut po pričetku ure. Za uspešno uporabo samodejnega odpiranja vrat obvezno potrebujete kartico, rezervacijo na ustrezni termin, poravnano letno vpisnino in veljavno karto. Kartica je kodirana na vaše ime zaradi manjše verjetnosti zlorab in hitrejše prijave, zato je le-ta obvezna. Vse pakete za masažo in manualno obravnavo je mogoče plačevati tudi s kreditno kartico preko aplikacije in spletne strani. Za tovrsten način plačila so vse cene višje zaradi provizije.

Cenik
Brošura

PREPOVEDI

Uporaba mobilnih telefonov je na vseh vadbah nezaželena. Stišajte zvonjenje ali program namestite na vibriranje. Obutev je v vadbenih prostorih studia strogo prepovedana, sezuvamo se v garderobi. V vadbene prostore studia je prav tako prepovedan vnos hrane in pijače, razen vode. Prosimo vas, da se zaradi možnih alergij izogibate uporabi močnih parfumov, lotionov in sprejev za lase. Zaželeno je, da v izogib poškodovanju opreme in pripomočkov, med vadbo nikoli ne uporabljate nakita. V vseh prostorih studia je kajenje prepovedano. Hišni ljubljenčki naj počakajo pred vhodom v objekt.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana