Aktualno

Sodelovanje s kadrom

Si želite sodelovati v ambicioznem in mladem kolektivu? Peti element je neprestano odprt za sodelovanja z osebami, ki jih interesira dolgoročno delo. Vedno smo namreč zainteresirani za sodelovanje z ljudmi, ki bi dopolnili našo ekipo pri delu:

- vodenja skupinskih in individualnih vadb (kinezioterapevti, športni pedagogi ali fizioterapevti ter osebe z veliko izkušenj pri vodenju vadb z vizijo po individualnih obravnavah in dolgoročnem usposabljanju v rehabilitacijske namene raznovrstnih telesnih omejitev);

- osebo za delo na recepciji in administraciji (zaželena računovodska smer in izkušnje pri delu z blagajno in ljudmi, samostojnost, brez težav pri slovničnem izražanju, razvita skrb za čistočo in velika mera organiziranosti);

- masaž ali terapevtskih obravnav (obvezno urejen NPK status ali fizioterapevtsko znanje, prednost imajo osebe z opravljenim tečajem trigger sprožilnih točk).

Vsakogar, ki si želi stimulirajoče delovno okolje, ima veliko strast do dela z ljudmi in razume načelo pripadnosti in ima vizijo pri delu, vabimo, da se s posredovanim življenjepisom prijavi. Izkušnje so na vseh področjih obvezne. Nudimo razgiban delovnik, ki obsega dopoldanski in popoldanski/večerni urnik, glede na potrebe dela.

Peti element išče zagnane osebe, ki živijo v Ljubljani in njeni bližnji okolici, razumejo pomembnost dolgoročne investicije v tovrstno delo in so se pripravljeni izobraževati, usposabljati in sodelovati na dolgi rok. Prva zahteva za vse, ki želijo pristopiti v naš tim je namreč znanje, razumevanje dela in želja po izbranem delu. Ravno zato so izkušnje tako z delom kot z ljudmi nujno potrebne. Oseba mora ne glede na izbrano delo poznati osnovne funkcije računalnika, saj je tudi pri inštruktorskem in terapevtskem delu, procesa učenja administracija. Vsak kandidat, ki želi sodelovati z nami, mora poznati angleški jezik.

V primeru, če se torej vidite v zagnanem timu, stimulirajočem okolju in želite svoje sposobnosti in kompetence nadgraditi v obliku dolgoročnega sodelovanju, nas kontaktirajte. Veselimo se novih obrazov in nove energije ter oseb z razvitim čutom za marljivo delo z veliko željo za pomoč ljudem. Prijavite se lahko skozi vso leto preko kontaktov.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana