Aktualno

Sodelovanje na Kongresu GZS

V nedeljo 21. januarja 2018 je Gimnastična zveza Slovenije organizirala kongres aerobike in pilatesa na katerem z udeležbo vaditelji in inštruktorji pridobijo veljavno licenco za delo v prihodnjem letu. Že tretje leto zapored nas je GZS povabila kot predavatelje in z veseljem delimo utrinke dogodka.

Skozi vsa leta, ko je znamka Peti element rastla, si s pridobivanjem znanja, izobraževanji v tujini in sodelovanji z raznolikimi zdravniki, prizadevamo utrditi svoj status kot zaupanja vredni terapevti in inštruktoji. Organiziramo varne treninge, sledimo najnovejšim trendom razvoja znanosti o telesu in z dolgoletnimi izkušnjami nudimo široko paleto prilagojenih programov za vsakogar. Vsem želimo obilo raziskovalnega duha in neprestane lastne nadgradnje, saj si le tako med sabo lahko dolgoročno pomagamo in rastemo.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana