Aktualno

Posebni paketi za post-rehabilitacijo

Zaradi vse večje potrebe po post-rehabilitacijskih programih smo v studiu Peti element pripravili tri posebne pakete, kjer s pomočjo kineziologije, fizioterapije in ostalih metod pomagamo pri vzpostavljanju normalnih telesnih funkcij posamezniku bodisi zaradi poškodbe, bolezni, degeneracije, slabe telesne drže ali preobremenitve.

Pri vseh patoloških stanjih je zaželeno, da na prvo uvajanje prinesete s seboj vse izvide. Pred začetkom je potrebna rezervacija preko naših kontaktov (priporočamo vsaj teden dni pred želenim terminom), s seboj pa poleg izvidov potrebujete udobno športno oblačilo in nogavice.

1. PAKET (v vrednosti 333€, veljavnost 30 dni)
1× uvajanje
4× individualna vadba
2× terapevtska masaža
CENA PAKETA: 295 € + vpisnina

2. PAKET (v vrednosti 673€, veljavnost 45 dni)
3× uvajanje
8× individualna vadba
4× terapevtska masaža
CENA PAKETA: 595 € + vpisnina

3. PAKET (v vrednosti 135€, veljavnost 30 dni)
1× uvajanje
4× skupinska vadba (post-reha ali terapevtska vadba)
1× terapevtska masaža
CENA PAKETA:​ 120 € + vpisnina

Vse cene so z davkom, paket 1 in 3 veljata 30 dni, paket 2 velja 45 dni, vsi paketi veljajo za eno osebo pri plačilu z gotovino in so na voljo izključno za nove stranke ali redne stranke, katerih uvajanje je potekalo pred več kot enim letom. Vsaka stranka lahko koristi paket samo enkrat (neodvisno od tega, za kateri paket se odloči).

Paketi veljajo izključno za programe opredeljene v posameznem paketu pri čemer lahko izbirate med tehnikami stott pilates ali gyrotonic. Za detajlne informacije v zvezi z našimi programi si preberite pogoje poslovanja sicer pa vas za dodatne informacije prosimo, da nas pokličete na 041 352 555.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana