Aktualno

Novo: Core bar reformer

Predstavljamo nov program, ki ga od septembra dalje izvajamo v studiu Peti element na reformer napravah vsako sredo ob 16:30 in 19:30.

Gre za aerobni pristop k reformer napravi in je nadgradnja pilates programov v dinamične, hitrejše in brez odmorov sestavljene programe, kjer prehajamo iz vaje v vajo na zabaven in preprost način. Še vedno se ohranja vseh pet principov varne in pravilne tehnike gibanja vendar je dodan element ritma, ki na glasbeno spremljavo sproža intervalne gibe, hitrejše serije vaj in posledično dvig srčne frekvence med 110 – 130 udarcev na minuto. Core bar reformer na zanimiv vendar enostaven način v zgodbo krepitve in aerobnega treninga vplete napravo reformer, ki dodaja izziv stabilnosti in podpira hkrati.

Core bar reformer je namenjen vsem brez sklepno-mišičnih omejitev in tistim, ki v klasični praksi pilatesa pogrešajo ritem in višjo intenziteto.

Vabljeni k rezervacijami, do zapolnitve mest. Na posamezni uri je lahko do 5 oseb.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana