Aktualno

Naša zgodba

Peti element je plod trdega dela in premišljene strategije o tem, kako združiti posameznike, katerih poslanstvo je pomagati ljudem z gibanjem in manualnimi tehnikami in kreirati znamko, kjer bodo stranke vedno dobile prilagojene programe, ki jih za realni uspeh potrebujejo. Gre za idejo, ki je iz društva leta 2006, danes zraslo v podjetje, ki združuje pod eno streho 16 istomislečih ljudi, z namenom celovitega pristopa k raznovrstnim problematikam. Vsi naši inštruktorji imajo mednarodne licence.

Celotna filozofija Petega elementa sloni na tem, da je gibanje zdravilo, ki je na voljo vsakomur, zato s pomočjo fizioterapevtskega in kineziološkega znanja skrbimo za vsakič drugačne vadbene izkušnje. Danes si ob prihodu vsaka stranka namesti Peti element aplikacijo in ustvari profil, zanjo vodimo evidenco telesnih specifik in si medsebojno v ekipi izmenjujemo mnenja, saj le tako lahko skupaj sledimo napredku in začrtanim planom. Peti element je torej studio za vsakogar, ki želi narediti nekaj učinkovitega in hkrati varnega za svoje telo, predvsem pa želi najti dolgoročno protiutež statičnemu načinu življenja.

ŠTIRI RAZLIČNI JEZIKI

Naše programe izvajamo v štirih različnih jezikih. Skupinski programi se izvajajo v slovenščini, v primeru angleško govorečih strank v angleščini, v primeru hrvaško govorečih strank v hrvaščini. Individualni in semi-individualni programi (v paru) se poleg angleščine in hrvaščine lahko izvajajo tudi v španščini, nemščini in italijanščini.

Spoznajte nas bolje: http://www.petielement.si/o-nas/predstavitev/

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana