Aktualno

Napredni trening s Špelo Jakša

Zaradi povpraševanja v maju organiziramo v studiu Peti element vadbeno uro presenečenja, ki bo namenjena vsem (tako našim obstoječim strankam kot tistim, ki niso vpisani v naš studio).

V nedeljo 20. maja 2018 bomo ob 19:30 organizirali skupinski napredni trening z inštruktorico Špelo Jakša (55min). Vabljeni, da se pridružite na višje intenzivnem treningu, kjer boste dosegli območje porabe maščob, stimulirali mišice celotnega telesa in začeli vikend s pravo mero energije. Dogodek ni primeren za ljudi z akutnimi bolečinami v hrbtenici sicer pa je primeren za vsakogar, ki si želi narediti nekaj zase. Cena dogodka je enaka vadbeni uri na blazini (in se rednim strankam odšteje od karte, sicer se ure lahko udeležite v obliki enkratne vadbe na blazinah). S seboj potrebujete udobno športno oblačilo, nogavice in vodo, talno blazino in pripomočke priskrbimo mi.

Veselimo se gibanja skupaj in poskrbite za resno pripravo na poletje. Naj ideje, ki jih ujamete med treningi, postanejo tudi del vaše domače prakse. Prijave so možne preko aplikacije sicer pa nas, za več informacij, kontaktirajte preko naših kontaktov.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana