Aktualno

Delavnici za inštruktorje

Konec maja 2019 bomo organizirali dve praktični delavnici za inštruktorje, željne znanja in dodatnih informacij kako obravnavati stranko, razumeti vpliv čeljustnega sklepa, fascij in stresa na telo in posledično uspešno programirati. Z željo, da omogočimo bolj celostni pogled na telo, vaje, dihanje, inštruktorske veščine in približamo razumevanje gibanja in pomembnost prilagoditev na enostaven, a strokoven način.

Termin: sobota 26. maja 2019, prijave so v teku:

- Čeljustni sklep, stres in fascija od 12:30 do 15:00 (150min)

Kaj imajo skupnega temperomandibularni sklep, stres in fascije? Na inovativni delavnici, ki bo služila kot odlično izhodišče za programiranje vadbenih procesov, bomo razmišljali o vplivu vseh treh elementov na posamezno telo, kar je pomembno izhodišče ustreznega vadbenega programa, neodvisno od tega kakšno je vaše ozadje (joga, pilates ali fitnes). Poskrbite za celostno razumevanje delovanje telesa in preprečite nepravilne gibalne vzorce, ki rušijo optimalni prenos sil in povzročajo kompenzacije. Praktična delavnica bo z najnovejšimi informacijami vezanimi na čeljust, vpliv stresa in odziv vezivnega tkiva zagotovo odprla širši pogled na telo in delo.

- Kako nepravilne vaje vplivajo na bolečine v križu od 15:15 do 16:45 (90min)

Gibanje je osnova in kljub vsemu se vedno pogosteje dogaja, da po treningu sami ali naše stranke, čutijo bolečine v križu, jih določena serija lahko poslabša ali pa se bolečin enostavno ne uspemo znebiti. Kaj za programiranje pomeni posamezna diagnoza, kako bolečina v križu vpliva na mišice medeničnega dna in kateri razlogi so glavni igralci pri težavah vezanih na spodnji del hrbtenice, bomo analizirali v delavnici, kjer bomo v raznolikih pozicijah analizirali, se učili in iskali posledice nepravilnih gibalnih vzorcev ter vpliv posameznih sil na ledveno-medenično regijo. Kaj kompenzacija pomeni za ramenski obroč, kaj za medenico in nenazadnje ali lahko bolečino v križu povzroči sakro-iliakalni sklep? Pridružite se nam na unikatni delavnici, ki smo jo skreirali za vse, ki jih zanima globja analiza težav povezanih s problematiko sodobnega človeka.

Delavnici organiziramo spomladi 2019 za vse, ki jih zanima nadgradnja svojega dela. Ne glede na poprejšnje izkušnje ste vabljeni na unikatne delavnice s premišljeno vsebino in veliko uporabne vrednosti. Kreirali smo jih leta in jih preko svojih znanj in raznolikih izkušenj zbrali v dveh temah, predstavljenih spodaj. Predavateljica bo poskrbeli za raznolika znanja in predajo informacij visoke uporabne vrednosti za različne panoge. Ker skrbimo, da kvaliteta inštruktorjev aerobike, pilatesa in joge, kot osebnih in športnih trenerjev in ostalih športnih delavcev, raste. Zavedamo se namreč, da znanja nikoli ni dovolj in so napake pri nepravilnih gibih pogoste. Odkrijte torej mehanizme varne vadbe, poskrbite za pestrost v treningih, nadgradite svoje vodenje, postanite boljši opazovalec in programer vadbenih treningov in pričnite globje razumeti telo. Rezultat vložka vase je namreč neprecenljiv.

Cena: 100 € za delavnico o čeljusti, stresu in fasciji (150min) + 22%DDV in 70 € za delavnico o bolečini v križu (90min) + 22%DDV.

Popusti: za prijavo na obe delavnici vam nudimo 5% popusta

Vabimo vas, da delimo naša unikatna znanja, pridobljena skozi desetletje dela, z vami. V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana