Aktualno

Dodatni aerobni programi

Od septembra dalje predstavljamo še več aerobnih programov v studiu Peti element imenovanih core bar. Od ponedeljka do četrtka jih izvajamo v popoldanskem času, vsak dan, ob petkih pa dopoldan.

Core bar je funkcionalen in nadvse dovršen način gibanja, katerega namen je povečati telesu moč, gibljivost, stabilnost, kontrolo in simetrijo. Temelji na elementih pilatesa, aerobike, joge ter klasičnih vajah za moč in tako združi najboljše od vsakega elementa v celoto. Vadba najprej telo aerobno ogreje in nato preko minimalnih gibov, posameznika popelje do učinkov in konkretnih rezultatov. Z vadbo učvrstimo predvsem trebuh, roke, hrbte mišice vzravnalke, mišice nog in zadnjico ter povečujemo kondicijo in vzdržljivost telesa. Poleg krepitve, vsaki vaji sledi dinamičen razteg obravnavane mišične skupine. Tako mišicam ne samo povečujemo tonus ampak preko raztezanja povečujemo njihovo gibljovst, kar se odraža pri močnejšemu a hkrati bolj sproščenemu, svobodnem telesu.

Program poteka ob:

  • ponedeljkih 18:30,
  • torkih 19.30,
  • sredah 18:30,
  • četrtkih 18:30 in 20:30
  • petek 07:45.

Zaradi izjemnega interesa so obvezne rezervacije za posamezni termin. Vadba je primerna za vse generacije brez akutnih bolečin v hrbtenici ali ostalih sklepov, saj so vaje strukturirane na individualni bazi. Vsaka vaja je univerzalna in hkrati specifična, tako da napade vsako telesno šibkost in jo okrepi. Zaradi močne aerobne komponente, vadba ni primerna za nosečnice, ni primerna za mamice po porodu s še prisotno diastazo ali bolečinami v simfizi in ni priporočljiva za ljudi s težavami s srcem. Preko lahkotnosti, elegantnosti in užitka ob glasbi z Core bar pilates treningi pridobimo močno, prožno in vitalno telo.

Vabljeni, da se nam pridružite, dodate aerobni način gibanja v svoj repertoar vadbe in poskrbite za svojo kondicijo, čvrste mišice in lepo oblikovano telo.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana