Aktualno

Brezplačno predavanje za stranke

Vabimo vas na predavanje z naslovom
OSTEOPOROZA IN ZAPLETI PRI ZDRAVLJENJU

Predavanje bo v nedeljo, 20.01.2019 od 17:00 do 17:45, predavala bo zdravnica Maja Kozlevčar Živec, dr. med., spec. fiz. in reh. med.

Osteoporoza je tiha, dedna bolezen, ki spremlja tako ženske kot moške. Ker se zavedamo pomembnosti ozaveščanja, smo se odločili odpreti temo primerno za vse, tudi tiste, ki se želijo opremiti s preventivnimi informacijami iz prve roke. Vse naše stranke želimo opolnomočiti s koristnimi nasveti in predvsem uporabnimi informacijami, zato organiziramo 2. brezplačno delavnico na kateri bo predavala zdravnica, vodilna na področju osteoporoze. Rezervacije na dogodku so obvezne.

Prosimo vas, če pridete 10 minut prej, da bomo lahko začeli točno. Pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite list in pisalo. Zaradi želje po pomoči, svetovanju in nenazadnje informiranju o tem, kaj je lahko vzrok težavam in iskanju odgovorov na raznovrstna vprašanja, bomo organizirali brezplačno predavanje za naše stranke o osteoporozi.

Dogodek je namenjen izključno strankam Petega elementa in je v celoti brezplačen.

Število ljudi je omejeno, zato zbiramo prijave preko info@petielement.si. V primeru odsotnosti vas prosimo, da nas obvestite pravočasno, saj bomo zaradi velikega zanimanja organizirali čakalno vrsto. Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana