Aktualno

Brezplačno predavanje za stranke

Vabimo vas na predavanje z naslovom
PREVENTIVA BOLEČINE V LEDVENEM PREDELU

Vsebina:

- pregled najpogostejših obolenj ledvene hrbtenice
- kako ukrepati ob pojavu bolečin v ledvenem predelu
- preventiva proti bolečini v ledveni hrbtenici
- tehnike sproščanja psihičnega stresa

Predavanje bo v nedeljo, 28.10.2018 od 17:00 do 18:00.

Prosimo vas, če pridete 10 minut prej, da bomo lahko začeli točno. Po koncu bo na voljo še 15 minut za vprašanja.

Pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite list in pisalo.

Zaradi želje po pomoči, svetovanju in nenazadnje informiranju o tem, kaj je lahko vzrok težavam in iskanju odgovorov na raznovrstna vprašanja, bomo organizirali brezplačno predavanje za naše stranke o bolečinah v križu.

Bolečina v križu je najpogostejše stanje, katerega je po najnovejših raziskavah deležen vsaj enkrat v življenju, že vsak osmi zemljan od desetih. Predavanje je namenjeno vsem, ki si želijo izvedeti potek problematike, najpogostejše vzroke in simptome (katere je treba obravnavati resno) ter rešitve in pravi izbor tehnik pri čemer se bomo dotaknili samopomoči. Velikokrat se namreč pri naši praksi srečujemo, da se zaradi nepravilnega postopanja predvsem v začetnem stanju, težave poslabšajo. V izogib dodatnim zapletom bomo zato pojasnili postopke in potrebne ukrepe v akutnem, subakutnem in kroničnem stanju in predstavili postopke, kako si lahko pomagate sami.

Predavanje bo potekalo v nedeljo 28.oktobra 2018 ob 17.00 v studiu Peti element, trajalo bo dobro uro, predaval pa bo naš manualni terapevt, ki zaključuje študij fizioterapije Žiga Tavčar.

Vsak udeleženec bo prejel skripto. Dogodek je namenjen izključno strankam Petega elementa in je v celoti brezplačen.

Število ljudi je omejeno, zato zbiramo prijave preko info@petielement.si. V primeru odsotnosti vas prosimo, da nas obvestite pravočasno, saj bomo zaradi velikega zanimanja organizirali čakalno vrsto. Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana