Aktualno

Brezplačno predavanje za stranke

V sklopu brezplačnih predavanj vas vabimo na tretje, zadnje, predavanje v tej sezoni z naslovom:
KAJ IMATA SKUPNEGA FASCIJA IN HIDRACIJA

Predavanje bo v nedeljo 26.05.2019 od 17:00 do 18:00, predavala bo ustanoviteljica znamke Peti element, Špela Jakša

V poplavi informacij je težko razbrati pomembne stvari, vezane na vsakdanje potrebe telesa. Na predavanju se bomo dotakniti vseh pomembnih dejavnikov, na katere je potrebno biti pozoren, v izogib nadaljnjim težavam. Tako bomo govorili o potrebnem sproščanju, hidraciji, razumevanju raztegovanja, regeneracije, dotaknili se bomo vaj za razbremenitev vratno-ramenskega predela telesa in povezali vpliv oči in čeljustnega sklepa na celo telo. V splošnem se bomo dotaknili vezivnega tkiva, vaj za bolj pravilno držo in skupaj razmišljali o razvadah, ki nam onemogočajo boljšega počutja. Rezervacije za dogodek so obvezne.

Prosimo vas, če pridete 10 minut prej, da bomo lahko začeli točno. Pridite udobno oblečeni, s seboj lahko prinesete list in pisalo. Zaradi želje po pomoči, svetovanju in nenazadnje informiranju o tem, kaj je lahko vzrok težavam, ki jih doživljate in vam onemogočajo kvaliteten spanec in boljše počutje, bomo skupaj iskali raznovrstne odgovore glede na dolgoletne izkušnje, ki jih ima predavateljica.

Dogodek je namenjen izključno strankam Petega elementa in je v celoti brezplačen.

Število ljudi je omejeno, zato zbiramo prijave preko info@petielement.si. V primeru odsotnosti vas prosimo, da nas obvestite pravočasno, saj bomo zaradi velikega zanimanja organizirali čakalno vrsto. Zahvaljujemo se vam za zaupanje.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana