Aktualno

Brezpapirno poslovanje in še boljši popusti

Vse stranke, ki so prejele poimensko pošto v poštni nabiralnik obveščamo, da smo avgusta 2018 tovrstno pošto pošiljali zadnjič, saj prehajamo na brezpapirno poslovanje z željo, da skrbimo za naravo in zmanjšujemo porabo surovine. Zaradi tega, smo za vas pripravili kupone z boljšimi popusti v aplikaciji kot v brošuri, ki ste jo prejeli na dom in svetujemo, da si naložite aplikacijo Peti element na svoj pametni telefon, saj boste le tako lahko dostopali do najboljših akcij in ugodnih popustov, ki jih bomo od sedaj dalje pripravljali za vas. Več o aplikaciji si lahko preberete tukaj, aplikacijo pa si lahko prenesete tukaj.

POMEMBNO: do kuponov dostopate preko glavnega menija v aplikaciji Peti element (menu z naštetimi popusti se odpre zgoraj levo, ko kliknete na tri črtice oziroma kliknete na t.i. lojtrico).

Nimate aplikacije ali nimate pametnega telefona? Poskrbeli smo, da lahko kupone prenesete tudi iz računalnika. Klinkite tukaj.

Zahvaljujemo se za zvestobo in obljubimo, da bomo še naprej skrbeli za vas z ugodnimi ponudbami, da bo gibanje dostopno in skrb za telo še vedno na prvem mestu.

Ekipa

Peti element prezentira STOTT PILATES® in GYROTONIC® in GYROKINESIS® tehniko po mednarodnih standardih ter post-rehabilitacijo, masažo, trigger point terapijo, sprostitev fascije in NMT.

Peti element studio
Barjanska 62, 1000 Ljubljana